Contact Us

What They Are Saying...

"Saya Firdaus merupakan batch August 2020 dan sekarang saya berada di salah satu syarikat Muin Com yang terletak di Kuantan, Pahang. Selepas menghadiri kelas di Iconix Skills Academy Sdn Bhd, banyak perkara baru yang saya belajar tentang fiber optik, penerangan dan tunjuk ajar yang pakar dari tenaga pengajar membuatkan saya lebih senang difahami dan berkeyakinan untuk melakukan kerja fiber optik. Selesai kelas di Iconix, saya terus di tempatkan untuk praktikal dan telah di serap sebagai pekerja tetap oleh syarikat tersebut. Syukur, kursus yang diajar amat tepat dan mudah difahami, peralatan cukup lengkap. Keseluruhan semuanya terbaik dan kursus ini amatlah bermanfaat kepada belia diluar sana."
Firdaus
Terengganu, Malaysia.
"Saya merupakan batch June 2018 dan sekarang saya berada di salah satu syarikat yang terletak di Gombak. Selepas menghadiri kelas di Iconix Skills Academy Sdn Bhd, saya terus di tempatkn untuk practical dan telah di serap sebagai pekerja tetap oleh syarikat. Syukur, kursus yang diajar amat tepat dan mudah difahami, peralatan yg lengkap. Keseluruhan semuanya memang terbaik"
Amirul
Melaka, Malaysia.
"Saya Afiifi merupakan pelatih batch August 2020 dan sekarang saya berada di salah sebuah syarikat Medan Brilliant yang terletak di Putrajaya. Selepas mengikuti kursus di Iconix Skills Academy Sdn Bhd, saya terus ditempatkan untuk menjalani latihan industri dan telah diserap sebagai pekerja tetap oleh syarikat. Iconix Skills Academy adalah sebuah institusi yang terbaik bagi anak muda yang hendak bermula memasuki alam pekerjaan kerana di sini saya dapat belajar pelbagai ilmu yang berguna untuk masa depan saya. Thank you ICONIX SKILLS ACADEMY memang TERBAIK..."
Afifi
Sabah, Malaysia.

See Our Latest Programmes Specialized For You!

OUR PROGRAMMES
en_USEnglish